Фирма Балкан Интернейшънъл ООД, е създадена през 1992 година. Повече от 20 години дейността и е свързана с внос на часовници и дистрибуция. Фирмата е собственик на магазини WATCH Boutique в Сердика Център и Парадайс Център.  Марките, които предлагаме  Seiko, Pulsar и Lorus, са собственост на Seiko Watch Corporation . Официални вносител и дистрибутор  сме на швейцарската марка Pierre Ricaud , обственост на  ADRIATICA PR&A Watch Sagl, Switzerland .Предлагаме също и  часовниците Timberland , които са високо ценени заради своята здравина, издържливост и надеждност. При нас ще откриете и  модната британска марка Storm London, както и ръчно изработени бижута от Германия,  Coeur de Lion. В нашата фирма работят много добри професионалисти. Гаранционния и следгаранционния сервиз, който осигуряваме е на изключително високо ниво.

 WATCH Boutique е оторизиран oнлайн магазин за продажба и дистрибуция на часовници и бижута , като всички марки в сайта са от официалните им представители и вносители в България.

Ние предлагаме редица допълнителни услуги, с единствета цел да сме във Ваша полза и да улесним Вашето пазаруване.

 


В WATCH Boutique можете да плащате по няколко различни начина:

 Наложен платеж – в брой при получаване на заявената стока

Може да кандидатствате за покупка на часовник на лизинг чрез нашите партньори от TBI Bank. 

 Банков превод – изчаква се пристигането на банковия трансфер и след това се изпраща заявената стока.

 Банкова сметка:

 Банка „Райфайзен банк“ЕАД

 SWIFT/BIC: RZBBBGSF

Раз. с/ка BG57RZBB91551003229306                                

 Получател: Балкан Интернейшънъл ООД

ВG20161146


Всички часовници и бижута пристигат при вас с безплатна доставка, с опция “Преглед и тест”, които позволяват да отворите Вашата пратка и в рамките на 15 минути да огледате и тествате продукта, след което да прецените дали да го закупите. Повече информация за доставката.

В допълнение към това имате законово право на 14-дневен срок, в който може да върнете или замените всеки закупен часовник, ако не е носен или гравиран и при наличие на всички документи, които сте получили при закупуването му. Това е законов срок, който Ви съветваме да прилагате, не само в нашия уебсайт, а навсякъде където пазарувате онлайн.


Магазини:

WATCH Boutique

Гр Разлог

Retail Park Razlog

ул. Мехомия 20

Тел.: +359 886 66 20 96

Email: info@watchboutique.bg
Офис:

ул. Г. С. Раковски 145 Б

ет.3, ап.10

София 1000

тел: +359 980 38 52