Фабиен Кусто, посветен да подпомага опазването на световните океани


 

 Seiko има удоволствието да обяви ново партньорство с известния океански изследовател и морски природозащитник Фабиен Кусто. Подобно на неговият знаменит дядо, Фабиен е посветил живота си на изследване на океаните и насърчаване на тяхното опазване. Seiko много се възхищава на неуморимата му подкрепа за необходимостта океаните да бъдат защитени от вредните последици от човешката дейност и изменението на климата.

Seiko с нетърпение очаква да работи с Фабиен чрез традиционни и онлайн медийни инициативи, фокусирани върху колекцията за водолазни часовници на Prospex. Освен това, Seiko ще допринесе за работата на Центъра за обучение на океана "Фабиен Кусто", институция, създадена от Фабиен, която пряко и положително допринася за опазване на океаните.

 Целта на тази съвместна инициатива е нова, посветена на акаунта на Seiko Prospex  в Instagram, която ще включва дейности, приключения и открития на Фабиен. Също така ще бъдат поканени водолази, специалисти по околна среда и морски специалисти от цял свят да спомагат за бъдещите истории, опит и идеи. Целта на Seiko е това да стане ценен ресурс за любителите на океаните по целия свят.